Mat jeg spiser.

Som alle andre, så liker jeg mat. Og jeg setter pris på mat, og spesielt mat som gir meg den næringen jeg trenger, og som ser bra ut.

Man spiser med øynene og når maten er fargerik og ser bra ut, når noen har gjort sin flid med maten, da er det fint og godt å spise.

Om du hadde fått valget mellom flatbrød og vann og biff og salat med god saus rundt så hadde vel de fleste tatt den biffen, jeg hadde hvertfall gjort det.

Mat er så viktig, og mat brukes i mange sammenhenger. Jeg tror på dette her med å spise god og næringsrik mat, mat som du lager seg for da vet du hva du spiser. Og det er viktig. Vær så snill og ALDRI erstatt vanlig, normalt og stødig kosthold med shaker og alle disse greierne. Slike ting er noe du tar i TILLEGG TIL og ikke ISTEDENFOR.

Skal du ned i vekt, opp i vekt osv så er alltid et normalt variert kosthold og aktivitet det aller beste. Det finnes ikke noe quick fix, man må jobbe for det man vil ha.

Alle vitaminer og mineraler og ellers ALT annet kroppen trenger finner man i dagligdags kost, og om man spiser variert og med måte så er det ingen problem å få i seg det kroppen trenger.

Jeg tror også på balanse, om man vil ha en sjokolade og om man vil kose seg på en lørdag så gjør man det. Kroppen sier i fra hva den trenger og NÅR den trenger det. DU må bare lære deg og høre.

Jeg vet med meg selv at jeg har det aller aller best når jeg spiser sunn mat, trener og ellers er aktiv.

MEN så er det di gangene jeg driter på draget og spiser litt mye sjokolade og/eller potetgull og ikke trener og strekker på kroppen på ett par dager, da hater kroppen min meg og sier i fra at jeg må skjerpe meg. Og da gjør jeg det, og da funker jeg så mye bedre igjen med en gang.

Så hør på det kroppen din forteller deg, og hør på magefølelsen. Den er der av en grunn.

Jeg legger ved noen bilder av maten jeg spiser, og håper det kan være til inspirasjon.

Jeg har også en Instagram konto jeg deler bilder av maten jeg spiser, og du er velkommen til å følge den.

@myfoodlife_cathe er Instagram kontoen. ✌️

Husk å ta vare på deg selv, finn balansen og gjør det som passer best for DEG. Det er kun du som vet hva som funker for deg, og hva kroppen din tåler og ikke tåler.

Jeg har gått i den fella selv og hørt på alle andre og gjort det som funker for dem, og det har jo selvfølgelig ikke gått så bra som jeg håpet på.

Jeg er meg, og jeg gjør det som er best for meg og spiser den maten som er best for meg og min kropp.

Så, følg magefølelsen din og gjør det som er best for deg, på den måten blir alt lettere for deg.

Det er ditt liv du lever, IKKE alle andre sitt.

Ta vare på deg selv, ett steg om gangen ❤️

// Cathe.

1+
Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *