Hero of the day ❤️

… Og det er han virkelig❤️

For 2 uker siden kom denne lille helten inn i livet mitt, helt plutselig.

Men det er vel gjerne slik også, at av og til så kommer ting helt uventet, men da er det også en mening med det.

Han er liten, faktisk verdens minste hunderase, han er en chihuahua.

Mange kaller det gneldrebikkje og veskehund. Men mange er også uviten, og dømmer før dem vet, dømmer utfra størrelse og utseende. Men mye av det kommer av feilinformasjon og uvitenhet.

Men man skal ikke undervurdere en chihuahua. Oh no!

Ja,dem er små… Som sagt verdens minste hunderase, og det er ikke alltid så lett og være liten. Jeg mener, PRØV og legg deg ned på gulvet, på hundens nivå. Legg deg på ryggen og se opp også får du en annen person til å stå over deg og bøye seg ned for å late som vedkommende skal ta deg opp.Slik vi gjør med hundene. Da skjønner du kanskje hvorfor noen hunder, og spesielt små hunder syns det kan være en skremmende opplevelse. De fleste hunder liker å ha oversikt. Så tenk på det neste gang du ser en hund, sett deg ned på hundens nivå. Og om dem vil hilse så er det fint, MEN husk på at om dem ikke vil hilse på deg så er det OK det også. Hunder trenger ikke hilse på alle eller like alle dem heller, akkurat som oss mennesker.

Det er viktig og huske på at hvilken som helst hunderase og hund er forskjellige individer og liker forskjellige ting, og da er det viktig å oppdra dem deretter. Det viktigste er at dem er frisk i hue og passer til deg.

På stamtavle heter han Hero of the day, til daglig heter han Zantos. Navnet betyr hellig, helgen, den hellige.

Navnet var bestemt når jeg holdt han første gangen. Kjemien stemte, det føltes riktig. Og når jeg fikk vite når han var født begynte jeg å gråte, han er nemlig født på samme dato som min mamma. Hvil i fred mamma ❤️

Kanskje det var derfor jeg skulle ha akkurat han, jeg tror på at det er mer mellom himmel og jord enn det vi aner.

Som jeg skrev lenger opp her, kom han inn i livet mitt for 2 uker siden. Akkurat da jeg trengte han, jeg har hatt det tøft i det siste så jeg trengte virkelig en helt. Så jeg er utrolig takknemlig for denne lille helten min.

På disse 2 ukene har vi gjort mye sammen, men det han liker aller best i hele verden er å ligge under dyna mi. Der er det nemlig godt og varmt. Så jeg skjønner han godt.

Nå blir det heldigvis varmere i lufta snart og vi kan være ute uten og fryse i hjel, vi hater nemlig begge to at det er kaldt ute.

Som sagt, man skal ikke undervurdere en hund bare fordi at den er liten eller stor eller utfra hvilke rase det er. Det blir det man gjør det til.

En chihuahua er en fin hunderase, om du lurer på noe ang. rasen så er det bare å spørre eller lese på nettet.

Min Zantos er hvertfall den lille hunden med det store hjertet❤️ Og jeg er så ufattelig glad i han ❤️

1+
Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *