Pinpoint Piercing.

Pinpoint Piercing i Oslo anbefales virkelig, der er dem service innstilt og har god og bred erfaring innenfor sine områder. Dem vet hva dem gjør og hva dem snakker om og det er rent og hygienisk der 🙂
Så om du skal ha en piercing gjort på riktig måte så dra dit.

For fem år siden så tok jeg min første dermal piercing, jeg tok min første på armen som bildet under viser og den andre hadde jeg på halsen.
En dermal piercing er en piercing der ankeret er under huden og diamanten eller selve pynten er over huden.
Det blir laget et hull i huden, og ankeret blir satt ned i huden også blir diamanten skrudd i etterpå.
Man tenker jo at det er vondt, men det er ikke det og hele prosessen er fort gjort, også har du et fint smykke 🙂
Det som er med en dermal piercing er at kroppen kan velge å støte den fra seg, og det var det som skjedde med begge mine. Men den jeg hadde på halsen hadde jeg i ett år før den datt ut.
Og den på armen hadde jeg i 5 år, før jeg dro til Pinpoint piercing i Oslo og tok den ut der. Da var piercingen på tur ut. Men å ha den type piercing i så mange år syns jeg er bra.
Det å ta ut en dermal piercing er en smertefri prosess og veldig fort gjort, så om du tar en dermal piercing så anbefales det å dra dit du tok den for å ta den ut igjen. Ikke dra til legen for å ta den ut, for dem aner ikke hva dem gjør, jeg gjorde det og da var det snakk om at dem måtte ta røntgen for å se hvor langt ned i huden den var og hvor stort område dem måtte ta bort når dem tok den ut. Leger har ikke den erfaringen. Så hørte jeg med Pinpoint piercing, og taadaaa… ute er den og det var ikke noe store greier å ta den ut.

Jeg har i senere tid tatt flere piercinger på Pinpoint, både i øret og nesen og jeg anbefaler dem virkelig. Tidligere i år var jeg der å tok tre hull i øret og et i nesen, og dem forklarer hele tiden hva dem gjør. Og jeg er sånn også at om det er noe jeg lurer på så spør jeg, og da svarer dem og informerer om det jeg lurer på.
Datteren min fikk også hull i ørene der. For noen år siden var vi hos en frisør og tok hull i ørene hennes der med pistol, da blir det skutt ett hull i øret( ja dere vet åssen det funker). Det endte med betennelser og hovent øret, så vi måtte ta dem ut.
Så det anbefales ikke, og i tillegg så er det skadelig for øret eller nesen eller hvor det måtte være å ta hull med en pistol.
Så tidligere i år fikk datteren min hull i øret når vi var på Pinpoint. Og hun er også kjempefornøyd.

På det første bildet her ser dere hvordan piercingen på armen var når kroppen min begynte å støte den fra seg, da var det rødt rundt. Men før den tid så det likt ut bortsett fra det røde. Og jeg savner egentlig å ha denne type piercing, for det er veldig fint 🙂
Etterhvert begynte diamanten og skru seg ut av seg selv, og det ble slik du ser på det andre bildet. Og det ser vondt ut, men for meg var det ikke det. Men nå er det jo slik at ikke alle mennesker er like.  Så jeg gikk uten diamant til jeg fikk tatt den ut. Og på det tredje bildet er den ute og det er grodd.

Dette innlegget er ikke sponset eller betalt, jeg er bare en veldig fornøyd kunde som vil dele min erfaring og anbefalelser.

0
Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *