En dag på idylliske Hafslund Hovedgård.

… Altså, hvordan skal man beskrive Hafslund Hovedgård? … Himmelrike er ett passende ord ❤️

Hafslund hovedgård er en nydelig herregård i Sarpsborg. Fra veien så ser det bare ut som det er hus og hester der, men når du parkerer og går innover og utforsker så bare åpner det seg grønne fine områder med svære trær og fine parker og vakre hus.
DET ER SÅ FINT DER! 😊

Jeg og familien tok turen dit forrige søndag, det var 26 varmegrader. Og hva er vel bedre enn å kose seg på ett sted som dette en varm sommerdag. ❤️ Ingen av oss hadde lyst å dra hjem for å si det sånn.

Ungene kosa seg, vi spiste lunsj i parken, lå og titta på himmelen og de svære trærne, hørte på fuglesang.
Altså – I LOVE IT! #parklivet

Hafslund Hovedgård er i dag et fredet kulturminne. Men parkene er åpent for besøkende hele året.
Og hver søndag hele sommeren så er det muligheter for guidet omvisning inne i hovedhuset. Det har jeg veldig lyst til, så det blir nok en tur til dit.
Det er masse fine hus, en svær fjøs, en diger jordbæråker, hester, undulater, fasaner og 2 påfugler her.

#Idyll 🌸

I dette huset vil jeg bo ❤️

🌸

Vi går først inn i en «liten» park , jeg skriver liten med anførselstegn ,for selv om den var stor , så er den andre parken som heter Hafslundparken diger. Her var det en paviljong, nydelige trær og nydelige blomster som luktet nydelig. Også så flotte farger. Jeg måtte bare stå der og ta alt innover meg, for dette her gir mer ro i sjelen.

🌸

Lille vakre jenta ❤️

Lille gutten min på eventyr i Hafslund parken❤️

Hafslund parken er privat, så det er viktig å ta hensyn til planter og dyrelivet som er der. Man har lov og ha med hund, men i parken er det båndtvang hele året og man må selvfølgelig bruke hundepose. Det er også søppelkasser rundt om i parken, så det er ingen problem å kaste søpla etter seg.
Det er heller ikke lov med grilling eller åpen ild, men det skjønner jeg veldig godt. Og det er ikke bare pga den fine sommeren vi har hatt så langt,men også pga av naturen rundt.

Så om du tar turen dit så vær så snill å respekter det. ❤️

I Hafslundparken finner vi påfugler, undulater og fasaner. Disse vakre fuglene har fine bur og uteområder og har det veldig bra. Det er andedammer, og til og med en huske. Den ble ungene  glad for, og koste seg ❤️ … Og det gjorde jeg å!

Se så vakkert! ❤️

Fra Hafslund parken hører man ikke trafikken heller, det eneste vi hørte når vi lå her var fuglene og vinden som suste i trærne. Og det var så godt og bare ligge der å være til. Det er meditasjon det. Helt stille. Parklivet er digg, det kan jeg bli vant til ❤️

Lille jenta mi fant seg en venn. Samme farge hadde dem også.

En liten pony.

Så, jeg anbefaler dere og ta turen hit. Det er så vakkert og så verdt det.

Ta vare på deg selv – ett steg av gangen ❤️

0
Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *