Garmin vivosmart HR+.

Jeg har lenge ønsket meg en klokke/aktivitetsarmbånd, og har lest mye om alle de forskjellige som er på markedet.

Aller helst ville jeg ha en som var både klokke og som kunne vise meg hvor mange skritt jeg hadde gått,hvor mange kcal osv.

Jeg mener når man først har noe rundt håndleddet så kan det jo liksågodt ha flere funkjsoner.

Og valget falt på Garmin Vivosmart HR+.

Og jeg angrer ikke. Denne er en kombinert klokke og aktivitetsbånd. Du parrer den lett opp mot tlf din via appen som heter Garmin connect. Tlf og klokka synkroniserer seg automatisk. Og det jeg også liker er at de skrittene som klokka viser at jeg har gått,stemmer overens med den som appen på tlf viser. Og det er viktig!

I appen kan du,om du vil planlegge, lagre og dele aktivitetene dine. Det har ikke jeg gjort enda. Men det er greit å vite at muligheten er der.

Så lenge man følger instruksjonene når man parrer tlf og klokka så er det fort gjort og lett å få til.

Batteritiden er bra- jeg kjøpte min på mandag. Ladet den på fredag,da hadde den en strek igjen. Og jeg hadde sikkert ikke trengt å lade den da heller, så neste gang skal jeg ha litt is i magen å ikke lade den før jeg MÅ.

Det at den varsler når man får en sms, at det skjer noe på IG, at tlf ringer, at man får en snap osv trodde jeg skulle blir litt irriterende, men der tok jeg FEIL! Det er genialt! Og jeg elsker det! 😊 Man kan også lese sms man får osv, og selv om man har lest den på klokka så forsvinner IKKE varslet fra tlf.

Jeg kan også styre musikken min fra den,og se hvilke vær som er meldt.

En liten, men også en viktig ting for mitt vedkommende ER at klokka IKKE sklir opp og ned på armen… halleluja!! Den sitter der den den skal,der jeg vil at den skal sitte gjennom hele dagen. Og i dette fine været vi er så heldig å ha nå om dagen så blir man svett, og jeg har gått turer og vært aktiv, men klokka sitter…AND I LOVE IT!

I tillegg til dette og mer så gir den meg beskjed om at jeg må bevege meg, om jeg har sittet stille for lenge og den heier på meg når jeg har nådd målet mitt.

For meg er det motiverende 😊

Må jo også,for ordens skyld si at dette ikke er spons eller reklame. Dette er bare jeg som er superfornøyd med produktet jeg har kjøpt.

Jeg kjøpte min på Power. Og der er det jo sånn at det er 30 dagers åpent kjøp,så om jeg ikke skulle være fornøyd så får jeg ett nytt produkt,tilgodelapp ELLER penger tilbake.

MEN det er nok ikke noe fare for at det skjer med denne klokka.

I den grad det går an å være avhengig av ei klokke, så er jeg blitt det!

Denne anbefales!! 😀

Ta vare på deg selv – ett steg av gangen ❤️

0
Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *